Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. "ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ" & στην Ελλάδα.
   
 10. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 11. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
26/09/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Θέλοντας να διευκολύνουμε τους γονείς για να τακτοποιήσουν το πρόγραμμα των παιδιών τους (Σχολείο, ξένες γλώσσες, διάφορες δραστηριότητες ,στίβος , κ.α.), ανακοινώνουμε το πρόγραμμα το οποίο θα ισχύσει από 26.9.2016.
......


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΓΟΝΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
26/09/2016

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 3/10/2016
Κάθε νέα αρχή χρειάζεται το χρόνο της. Το νερό για να αρχίσει να κυλάει ομαλά προς τα εκεί που θέλουμε, πρέπει να «μπει στο αυλάκι».
Στον «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» η περίοδος γνωριμίας με το σύλλογο, λήγει με το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στα γκρουπ των προπονήσεων θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον τα παιδιά που θα έχουν κάνει την εγγραφή τους στο σύλλογο. Τα παιδιά τα οποία, αφού δοκίμασαν 2-3 προπονήσεις,  αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεχίσουν στο σύλλογο.
Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κάνουν την «εγγραφή τους» στο σύλλογο.
Δώσαμε την ευκαιρία (2-3 προπονήσεις ) στα παιδιά να «δουν» το κλίμα και την παρέα τους στο σύλλογο και στους γονείς να δουν αν τα παιδιά τους γυρνάνε στο σπίτι «χαρούμενα»!
Γονείς, αν το παιδί σας δεν είναι χαρούμενο όταν γυρνάει σπίτι από την προπόνηση … δοκιμάστε και κάτι άλλο. Μην αφήσετε το παιδί σας «κάπου» μόνο και μόνο επειδή εσείς είστε ικανοποιημένοι,  χωρίς να υπολογίσετε ...


  Α.Κ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ
25/09/2016

Ενημερώνουμε τους απανταχού ενδιαφερόμενους γονείς, αθλητές, παράγοντες, κ.ά., ότι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (ίσως και αλλού!) έκανε τα πρώτα του ανεπίσημα βήματα (χωρίς να αναφέρεται ακόμη στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ) νέο «Αθλητικό Κέντρο» με την επωνυμία «Α.Κ.  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (τα έχει όλα, βλέπετε διαφημιστική αφίσα).
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους του «Κέντρου» στο τηλ. 6947770863.
Μην απορείτε που διαφημίζουμε άλλο «Κέντρο» για να πάτε τα παιδιά σας.
Τους νοιαζόμαστε,  θέλουμε να τους στηρίξουμε, να γίνουν κάποτε (με πολύ ιδρώτα) ισχυρότεροι και από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τότε θα καταλάβουν ότι παίζοντας με «ηθικούς κανόνες» ποτέ δε χάνεις.

Στο κάτω κάτω είναι δικά μας "παιδιά",  αλλά και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει πολλά παιδιά, δε χάθηκε ο Κόσμος να πάνε και μερικά παραδίπλα, μια πόρτα μας χωρίζει στο Κ-3!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


  ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
25/09/2016

Με την ευκαιρία, πήρε το μάτι μας μερικές αρμαθιές με κλειδιά τα οποία κρέμονται στο γραφείο του φύλακα (στο διάδρομο που οδηγεί στο τούνελ για το βοηθητικό στάδιο, πρώτο γραφείο Αριστερά). Εάν κάποιος γονέας ή αθλητής αναγνωρίσει τα κλειδιά του … θέλουμε κέρασμα καφέ (βαρύ-γλυκό & νεράκι)!


  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
24/09/2016

Από τα 224 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου τελικά μόνο τα 205 συμμετείχαν και ψήφισαν.
Με αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής (έγκαιρα αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο ο κ. Θεόδ. Γκατζίδης), αλλά και στο παρά πέντε (με ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στην ουσία αποχώρησε και ο κ. Γεώρ. Κατσιμπάρδης, αλλά ήταν στο ψηφοδέλτιο), οι 32 υποψήφιοι έμειναν … 30.

Τις πληροφορίες και τα αποτελέσματα τα συλλέξαμε από: 1) τη σελίδα του segas.gr αλλά και 2) από τον κ. Μουρατίδη Νικόλαο.

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των ΕΚΛΟΓΩΝ του ΣΕΓΑΣ στο Λουτράκι  
(Μουρατίδης Ν.)
ΨΗΦΙΣΑΝ 205 Αντιπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων -από τα 224 που είχαν δικαίωμα ψήφου - ΕΓΚΥΡΑ : 201 - Άκυρα : 4 ψηφοδέλτια.
Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των "σταυρών προτίμησης" των ψηφοδελτίων για την εκλογή των 21 Συμβούλων του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ - οι 30 (31) Υποψήφιοι ΕΛΑΒΑΝ :
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

 1. Κώστας Παναγόπουλος (ΑΟ Φιλοθέης) 190
 2. .........

  Η «ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ» ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ - Η 2η ΙΣΤΟΡΙΑ
23/09/2016

Τελικά δεν είχα απάντηση από τον ανώνυμο φίλο του στίβου! Μολονότι οι ανώνυμες επιστολές δεν είναι και ότι το καλύτερο, μερικές φορές περιέχουν «ουσία».
Γιαυτό …
Παραθέτουμε αυτούσιο* το ε-μαιλ του «άγνωστου φίλου του στίβου» που τα «λέει» χωρίς την υπογραφή του!  Και μόνο που τα έγραψε, σημαίνει ότι νοιάζεται για το στίβο. Ίσως αργότερα μας πει και ποιος είναι!
* = (αφαιρέσαμε μόνο τα  δύο ονόματα που αναφέρει).

ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
« Ο θάνατος του στίβου της Θεσσαλονίκης
Αγαπητοί κύριοι ....


   «ΚΑΤΑΡΑΚΥΛΑ» ΜΙΑ ΛΕΞΗ - ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
22/09/2016

1)       Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
Πάνω από τον «Πράσινο μύλο» στη ΒΑΡΝΑ και πάνω από το νταμάρι που αργότερα κτίστηκαν οι εγκαταστάσεις του ΒΑΟ (κάπου στο 1960+), υπήρχε γκρεμός.
Τότε, για να εξοικονομήσουν χώρο και να κτίσουν την εκκλησία «Άγιοι Θεόδωροι & Αγία Αναστασία» μπάζωναν  το γκρεμό. Έριχναν φορτηγά με μπάζα (χώμα και πέτρες) μέχρι να δημιουργήσουν «έδαφος» για να κτίσουν. Το χώμα έμενε στην πλαγιά ενώ στο κάτω μέρος μαζευόντουσαν οι κοτρόνες που κατρακυλούσαν.
Σε αυτά τα νταμάρια εμείς … παίζαμε!!!
Το «παίζαμε» μεταφράζεται  … πηδούσαμε από το σημείο που έριχναν τα μπάζα -με στόχο ποιος θα πάει μακρύτερα- και στη συνέχεια τσουλούσαμε ή «κατρακυλούσαμε» μέχρι το κάτω μέρος από τα μπάζα…
Το «παιχνίδι» μας συνεχίστηκε μέχρι την ώρα που ο συμμαθητής μας Καρκαλ… Κωνσταντίνος, κουτρουβαλώντας έπεσε  με το κεφάλι στις κοτρόνες, που τον …περίμεναν!!! Ευτυχώς «τη γλύτωσε» έγινε γιατρός και ζει στην Κατερίνη)! Να είσαι καλά Κώστα.
Ακόμη έχω στο μυαλό μου την εικόνα με την ανεξέλεγκτη «κατρακύλα» του φίλου μου του Κώστα, που τελικά σταμάτησε στον πάτο της πλαγιάς αγκαλιά με τις κοτρόνες και το κεφάλι ανοιγμένο σαν καρπούζι!
Τόσο φρόνιμα παιδιά ήμασταν!!!

Τώρα θα απορείτε, τι την ήθελα αυτή την ιστορία;
Την ήθελα φίλοι μου, τη χρειαζόμουνα, μόνο και μόνο για να ...


 


  ΚΥΡΙΑΚΗ 9.10.2016 ΒΕΛΒΕΝΤΟ «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ 2016»
21/09/2016

Η ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ», προκηρύσσουν τους αγώνες στίβου «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ 2016» Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄- Β΄ & ΜΙΝΙ κατηγοριών, οι οποίοι θα διεξαχθούν, τηνΚυριακή 9 Οκτωβρίου 2016στο Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ»
19/09/2016

Σιγά μη γράφω μέχρι αύριο!
Θα τελειώσω γρήγορα, γιατί για μερικά «πρόσωπα» δεν έχω τίποτα να πω ή μάλλον -έχω πολλά να πω- αλλά δεν το αξίζουν, τζάμπα θα φάω την ώρα μου!  Τα αφήνω, θα περάσω δύο ενδεικτικές φωτογραφίες στο τέλος και όποιος καταλάβει κατάλαβε!
Θα ασχοληθώ με το «Γεωπόνο» της αίθουσας «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» του Καυτανζογλείου.
Ο άνθρωπος δεν παίζεται!
Ένας μπαμπάς είναι, όπως εκατοντάδες άλλοι, ο κ. Κώστας. Δροσερός, ορμητικός και Χειμαρρώδης όπως ο «Δούναβης», που φέρνει τα παιδιά του να γνωρίσουν τον αθλητισμό.
Η δική του συνεισφορά στο να γνωρίσουν -τα «πρόσωπα του αθλητισμού»-  τα παιδιά που χρησιμοποιούν την αίθουσα του «Κώστα Χειμωνίδη», είναι απείρως μεγαλύτερη από τον καλύτερο προπονητή και τον καλύτερο Δάσκαλο του σταδίου.
Χρόνια τώρα, έχει πάρει «υπό διοίκηση» τις λιγοστές γλάστρες που διατηρούμε στην αίθουσα.  Η αρχή έγινε με 4 γλάστρες που «γλυτώσαμε» από τον Τελικό του «7th IAAF World Athletics Final, που έγινε 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2009 στο Καυτανζόγλειο (οι μόνες που σώθηκαν από τις εκατοντάδες ....


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ & ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ
18/09/2016

Είμαστε ένας από τους λίγους συλλόγους που δεν καταδεχτήκαμε να καθίσουμε στους πάγκους του Καυτανζογλείου για να προσελκύσουμε «νέους πελάτες».
Είμαστε τόσο συνειδητοποιημένοι στο τι «ψάχνουμε» μέσα από το σύλλογο που κανένας και για κανένα λόγο δε μπορεί να μας το πάρει, να μας το εμποδίσει, να μας το στερήσει. Δεν είναι το κέρδος δεν είναι η ανάγκη να αποδείξουμε κάτι. Θέλουμε να παραμείνουμε δραστήριοι στον τομέα που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Θέλουμε τις όποιες γνώσεις αποκτήσαμε σπουδάζοντας, τις όποιες εμπειρίες αποκτήσαμε διδάσκοντας τον Κλασικό αθλητισμό στους τωρινούς συναδέλφους μας και συναναστρεφόμενοι όλη μας τη ζωή με «παιδαράδες», να τις μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά, μέσα από το υπέροχο ταξίδι που ακούει στο όνομα Αθλητισμός.
Ιδρώνουμε καθημερινά για να κρατήσουμε υψηλά σε εκτίμηση το όνομα που δώσαμε στο σύλλογό μας «ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

Με το όνομα αυτό Τιμούμε τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη και με τίποτε και για κανέναν δε σκοπεύουμε να παρεκκλίνουμε έστω και χιλιοστό από το στόχο μας.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να περάσω τις φωτογραφίες των νέων παιδιών μας έτσι για να τους βλέπουμε και να τους χαιρόμαστε. Τα γκρουπ των νέων αθλητών αρχίζουν να μας δείχνουν την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούμε. Όπου υπάρχουν πολλά παιδιά θα μοιράζεται το γκρουπ σε δύο ή και σε τρία γκρουπάκια. Επαναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι να μπορούμε να κάνουμε σωστά αυτό που μας "γεμίζει", και αυτό θα το κάνουμε με λίγους ή και πολλούς.
ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με το ανάλογο ρίσκο, θα ανακοινωθεί το επόμενο Σάββατο.


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16/09/2016

Ένα από τα σημαντικά προσόντα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η συνέπεια τόσο του οργάνου Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και των ανθρώπων που λειτουργούν υπό τη σκέπη του συλλόγου.
Ο Εσωτερικός κανονισμός, που πλέον είναι ο μπούσουλας του συλλόγου και που ο κάθε εμπλεκόμενος με το σύλλογο θα πρέπει να γνωρίζει αλλά και να τηρεί, επιβάλλει τη λήψη ορισμένων αποφάσεων και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων (γονέων, αθλητών) με την έναρξη κάθε χρονιάς.
Στο χθεσινή τους σύσκεψη τα μέλη του Δ.Σ. πήραν τις αποφάσεις που έπρεπε, και μερικές από αυτές (μη θέλετε να τα μαθαίνετε και όλα!) είναι:

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ......


  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
15/09/2016

Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσεται ο Μαραθώνιος Δρόμος Ανδρών - Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το έτος 2016, που θα διεξαχθεί στην κλασική διαδρομή ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ταυτόχρονα με τον 34ο Μαραθώνιο Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με ώρα εκκίνησης 09:00 για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΣΑΒΒΑΤΟ 1.10.16 ΝΑΟΥΣΑ - 21α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ
13/09/2016

Η ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσουν Αγώνες Στίβου με την επωνυμία « 21α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ 2016 »,  σε συνεργασία με τον Δήμο ΝΑΟΥΣΑΣ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ


  ΚΥΡΙΑΚΗ 9.10.16 ΣΕΡΡΕΣ - ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2016
13/09/2016

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ προκηρύσσει αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2016», οι οποίοι θα διεξαχθούν τηνΚυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΚΥΡΙΑΚΗ 2.10.16 ΔΡΑΜΑ - “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016”
13/09/2016

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σε συνεργασία με τα σωματεία της Δράμας (ΣΚΑΔ-Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΑΟΔ) και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣσυνδιοργανώνουν τους αγώνες στίβου«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016»την ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10/2016 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΑΜΑΣ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8.10.16 «1α ΑΕΤΕΙΑ»
06/09/2016

Ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσουν τους Αγώνες Στίβου«1α ΑΕΤΕΙΑ» για ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ &  Β΄.  Οι αγώνες που είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τον ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
05/09/2016

Τελευταίες οδηγίες για τους γονείς, που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μπαμπά ή Μαμά!
ΔΙΑΛΕΞΕ  ΜΟΛΥΒΙ (προετοιμάσου) και έλα ενημερωμένος/η  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σου.
Για να ξέρεις «πού πατάς», εάν θελήσεις να φέρεις τον μπόμπιρά σου στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα απαντήσουμε σύντομα στις ερωτήσεις που αρχίζουν από : Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΠΟΙΟΣ: ....


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

  02/09/2016  ΖΗΛΕΥΩ!

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Z']
"ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ