Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. "ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ" & στην Ελλάδα.
   
 10. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 11. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗΣ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.12.16, 18:00-21:00
08/12/2016

Για τον καλύτερο συντονισμό των διαφόρων «στελεχών» της εκδήλωσης και για να μη τρέχουμε όλοι για τις ίδιες δουλειές ενημερώνουμε τους εθελοντές γονείς και κηδεμόνες των οποίων ο συντονισμός θα γίνει από τους κ.κ. Λαμπρόπουλο Φώτιο και Δούναβη Κωνσταντίνο.
ΦΩΤΙΑ: Ψησταριά, δύο καστανιέρες (που φαίνονται στη φωτογραφία), κάρβουνα, προσανάμματα τα έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ ήδη ο υπογράφων.
ΚΑΣΤΑΝΑ: Θα τα φροντίσει ο κ. Χατζιόπουλος.
Η φωτιά θα ανάψει από τον κ. Κατσίκα κάπου στις 18:00. Θα παραδοθεί στους εθελοντές γονείς λίγο πριν τις 18:45. Παράκληση μια φουρνιά από κάστανα για 12-15 παιδιά ας είναι έτοιμα νωρίς για να δοκιμάσουν και τα παιδιά που τελειώνουν στις 19:00 (το 1ο γκρουπ της κ. Σοφίας).
ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΕΡΓΑΛΕΙΑ: 1) Μαχαίρια για το κόψιμο των κάστανων. 2) Σακουλάκια για τα κάστανα. Χρυσός οδηγός με πολλές σελίδες, υπάρχει στο γραφειάκι του συλλόγου από πέρυσι. 3) Ένα δύο σκεύη για να βάλουμε τα κάστανα να είναι ζεστά. 4) Μερικές σακούλες για τα σκουπίδια. 5) Ένα 5λιτρο κόκκινο κρασί (ο κ. Χατζιόπουλος). 7) Πλαστικά ποτήρια για το κρασί (έχουμε στο δωματιάκι).  8) Να βγάλουμε για τους εθελοντές μας μερικές καρέκλες, ένα μεγάλο τραπέζι.  κ.α.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα περί μπαλαντέζας, campinggasγια φωτισμό και κάτι για να κόβει τον αέρα… δε θα χρειαστούν. Τελικά το ψήσιμο μπορεί να γίνει ΔΙΠΛΑ από την είσοδο του Κ-3 (μετά από συναίνεση του κ. Γιώργου  Χρυσάφη (που έχει το γυμναστήριο).  Κάπου εκεί ψήσαμε και πέρυσι τα κάστανα.
ΓΟΝΕΙΣ και ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ: Μην αφήσετε μόνους τους εθελοντές μας και μόνη η παρέα σας θα δώσει στην όλη εκδήλωση μια γιορταστική ατμόσφαιρα. Λίγο κρασάκι γύρω από τη φωτιά στο κρύο απόγευμα, είναι ότι πρέπει μέχρι να τελειώσουν τα «αχώνευτα» την προπόνηση.
Παρακαλείται ένα μέλος του Δ.Σ. να προσέχει ... το κρασί!!!

 

 

 


Οι τελευταίες φωτογραφίες από την περυσινή εκδήλωση.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ...
Γονείς και Κηδεμόνες ... Σας ευχαριστούμε.


  ΣΑΒΒΑΤΟ 17.12.16 ΗΜΕΡΙΔΑΣΤΙΒΟΥ ΠΠ/ΠΚ-Α, Β, ΜΙΝΙ Α-Κ
07/12/2016

Από  τον  Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗπροκηρύσσεται  και  διοργανώνεται  με τη συνεργασία του τμήματος αθλητισμού του δήμου ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ,  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας και των συλλόγων (ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚ.,  Α.Σ ΑΡΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΑ, Γ.Σ ΛΑΓΚΑΔΑΣ, Γ.Σ ΑΜΠΕΛ-ΜΕΝΕΜ.),   αθλητική συνάντηση ΠΠΑ΄- ΠΚΑ΄/ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄/ ΜΙΝΙ Α-Κ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/16  (πρωί)στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.   
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  12 ΜΕ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ
04/12/2016

Ενημερώνουμε τους φίλους, γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -και όχι μόνον- ότι από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα για τους άπορους συνανθρώπους μας.
Ο κάθε γονιός ή κηδεμόνας μπορεί να φέρνει ή να δίνει στο παιδί του να φέρει το σακουλάκι με την προσφορά του, τόσο σε ρουχισμό όσο και σε τρόφιμα.
Παρακαλούμε ο ρουχισμός να είναι "καθαρός" και σε καλή κατάσταση και τα τρόφιμα να είναι "μακράς διάρκειας".
Τα ρούχα και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν και πάλι σε ιδρύματα τα οποία ασχολούνται  με «το άθλημα». Επιτροπές αποτελούμενες από (μέλη του Δ.Σ. και  εκπροσώπου των γονέων και των προπονητών του συλλόγου) θα φροντίσουν για να φτάσουν τα συγκεντρωθέντα στα σωστά χέρια.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Παρακαλούνται (ως εκπρόσωποι των γονέων και κηδεμόνων), οι κ.κ.  Δούναβης Κωνσταντίνος, Λαμπρόπουλος Φώτιος, Ντούγκου Σαμουήλ, Μαρκόπουλος Χαρίλαος αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί, να επανδρώσουν τις επιτροπές και να βοηθήσουν -κυρίως στην επιλογή του ιδρύματος και στην παράδοση των συγκεντρωθέντων- να συντονιστούν με τον  κ. Παπαδόπουλο Απόστολο και κ. Γκιώση Βασίλειο (μέλη του Δ.Σ.) καθώς και τις προπονήτριες κ. Γκοτζαμάνη Σοφία και κ. Καφφέ Στέλλα, για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων.
Οι φωτογραφίες από τις περσινές αντίστοιχες δραστηριότητες.


  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
04/12/2016

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γιορτάσει τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, συγκέντρωση τροφίμων, συγκέντρωση  ρούχων (για τους άπορους συνανθρώπους μας) αλλά και Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δρώμενα και  ανταλλαγή δώρων για τους αθλητές μας.
Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗπρογραμματίστηκε να γίνει την  Τετάρτη 21.12.16  από τις 18:45 μέχρι τις 21:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Στις εκδηλώσεις της ημέρας περιλαμβάνονται:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ  ΜΕΡΟΣ.  Το καλλιτεχνικό μέρος, που ετοιμάζεται  μεταξύ των προπονήσεων δηλαδή χωρίς πολλές πρόβες ή προεργασίες, το αφήνουμε για έκπληξη. Ανάλογα με το χρόνο της προετοιμασίας, που είναι ελάχιστος, τα παιδιά μας με τη βοήθεια των προπονητών και την καθοδήγηση της  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη μας εκπλήσσουν κάθε χρόνο πολλαπλασίως ευχάριστα! Για φέτος και πάλι … ίδωμεν.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ. Αθλητές και προπονητές θα φέρουν από ένα δωράκι κατά προτίμηση «unisex» (που να ταιριάζει για αγόρια αλλά και για κορίτσια), κάπου στα 3-4 €. Τα δωράκια θα τα συγκεντρώσουμε όλα μπροστά στον Αϊ Βασίλη και στο τέλος της γιορτής ο καθένας θα πάρει από ένα δώρο στην  τύχη. Μαμάδες, μπαμπάδες  και  κηδεμόνες, βοηθήστε κυρίως με τα μικρά παιδιά. Θυμηθείτε ΕΣΕΙΣ να δώσετε στο παιδί σας ένα δωράκι  το οποίο θα φέρει μαζί του την Τετάρτη 21.12.16.
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. Θα διατεθούν και τα μπλουζάκια του συλλόγου τα οποία παραλάβαμε πρόσφατα, σε όλα τα νούμερα. Τα μπλουζάκια δίνονται δωρεάν με την πρώτη εγγραφή των παιδιών. Το δεύτερο ή τρίτο χρεώνεται 5 € (κάπου στα 4 € και κάτι, κοστίζει)!
ΦΟΡΜΕΣ. Θα διατεθούν και  φόρμες (οι χοντρές ασπρόμαυρες με τις ωραίες ρίγες), σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη φόρμα του συλλόγου. Όσοι ζήτησαν Νούμερο που δεν υπάρχει να επανέλθουν μετά τον Ιανουάριο, όταν θα παραλάβουμε την νέα παραγγελία. Δηλώστε στους προπονητές σας το Νο που ζητήσατε (και δεν υπάρχει) για να παραγγείλουμε ικανό αριθμό από κάθε νούμερο ώστε να φτάσουν για όλους.
Η τιμή της φόρμας είναι 25 € (όσο και το κόστος).
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2017: Θα διατεθούν και τα ημερολόγια του 2017, που για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζονται με προσοχή και μεράκι και στα οποία υπάρχουν χαρούμενες φάτσες των παιδιών και του «ανθρώπινου δυναμικού» από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.12.16 ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ & ΗΜΕΡΙΔΑ [ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ]
04/12/2016

Συναγερμός έχει σημάνει μεταξύ των ανθρώπων του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ (γονέων μελών του Δ.Σ. προπονητών και φίλων του συλλόγου) για την «Καστανογιορτή» της Παρασκευής 9.12.16. Τώρα που το κρύο σφίγγει και γίνεται αισθητό, παρακαλέσαμε τους γονείς να μας ψήσουν κανένα κάστανο για να πάρουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι,  μετά την προπόνηση και την Εσωτερική ημερίδα.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΠ/ΠΚ-Β, ΠΠ/ΠΚ-Α, Π/Κ) :
Τόσο τα αγωνίσματα όσο και τις λεπτομέρειες των αγωνισμάτων θα τις καθορίσουν οι προπονητές στις προσεχείς προπονήσεις με συντονιστή τον κ. Χατζιόπουλο Κοσμά.
Η φόρμα που τάξαμε στον νικητή του Τριάθλου δόθηκε, την πήρε ο Μυλωνάς Χρήστος. Καλείται και η νικήτρια των κοριτσιών Μουρουδέλη Αλεξάνδρα, να προσέλθει για να παραλάβει και αυτή ως νικήτρια των κοριτσιών τη φόρμα της (κάτι που δεν ήταν με σαφήνεια διατυπωμένο στην πρώτη ανακοίνωση).

Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άναμμα φωτιάς από τους προπονητές (Κατσίκας) κάπου στις 18:00 και όταν καταφτάσουν οι γονείς γίνεται παράδοση-παραλαβή της φωτιάς και αρχίζει ο χορός του ψησίματος.
Λογαριάζουμε να ψήσουμε κάστανα για 170 άτομα! ....


  Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
04/12/2016

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ καλεί τους αθλητές του να περάσουν από ιατρικό έλεγχο.
1)  Καλεί όσους έχουν Δελτίο και θα χρειαστεί ο υποχρεωτικός ετήσιος έλεγχος της υγείας των αθλητών για να μπορούν να αγωνίζονται.
2)  Τους αθλητές που συμπλήρωσαν τα 9 έτη και θέλουν να βγάλουν τώρα δελτίο, για να μπορούν να αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες.
...........
Ο ιατρικός έλεγχος (μόνο για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) θα γίνεται στο γραφείο του συλλόγου (στο δωματιάκι που βρίσκεται απέναντι από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Τετάρτη           7    Δεκεμβρίου  ώρα 19:00 – 20:30
Τρίτη              13   Δεκεμβρίου  ώρα 19:00 –  19:45
Η γιατρός θα βρίσκεται στο δωματιάκι και οι προπονητές θα στέλνουν τα παιδιά ένα ένα.......  Για Λεπτομέρειες, πατήστε Περισσότερα.


  ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
02/12/2016

Ενημερώνουμε τους απανταχού φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι έφτασε η ώρα του Ημερολογίου για το 2017. Όσοι φίλοι επιθυμούν να «ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ» το σύλλογο μέσα από το θεσμό του Ημερολογίου, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα Φ. με οποιονδήποτε τρόπο.
Με απόφαση του Δ.Σ. η προσθήκη της συνηθισμένης επαγγελματικής κάρτας στις σελίδες του ημερολογίου, τιμάται 100 ευρώ. (Είναι ένας τρόπος να βοηθήσετε το σύλλογο και συγχρόνως να διαφημιστείτε μέσα από τα 600 ημερολόγια που θα κοσμούν τα γραφεία σε αντίστοιχες οικογένειες).
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να «βοηθήσουν» να μας ενημερώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα...

  ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡ. ΔΙΑΜΕΣΟΣ
1 ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ

"ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΟΡΗΓΟ"

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

PVC

 
2

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ

"ΚΥΡΙΟ ΧΟΡΗΓΟ"

ΜΑΡΜΑΡΑ

ΓΡΑΝΙΤΕΣ

 


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.12.16 ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ «POINT SYSTEM»
02/12/2016

Ο μήνας Νοέμβριος ανήκει στους νικητές των γκρουπ των Ακαδημιών, οι οποίοι θα παραλάβουν τα βραβεία τους αύριο Παρασκευή κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Τους  νικητές στις Παρουσίες αλλά και στο «Point System”  για το μήνα Νοέμβριο, μπορείτε να τους δείτε στους διπλανούς πίνακες.
Ακόμη μία φορά συγχαίρουμε τις προπονήτριες  των Ακαδημιών οι οποίες κρατούν σε εγρήγορση τις «μπουμπούδες» και τους «μπόμπιρες».  
Συγχαίρουμε και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που προσπαθούν να βελτιώνονται και να είναι συνεπείς στις προπονήσεις.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους νικητές του Νοεμβρίου.
 

Οι απονομές των βραβείων στους νικητές των Ακαδημιών.

 

 

 


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2016
29/11/2016

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Έγιναν συνολικά 18 διαγωνισμοί. Οι 15 έγιναν εσωτερικά στα γκρουπάκια (3 σε κάθε γκρουπ) με μεγάλη ποικιλία στο περιεχόμενό τους ανάλογα με την ηλικία.
Οι διαγωνισμοί ήταν:   Έλξεις, κάμψεις, σχοινάκι, κοιλιακοί σε πολύζυγο, σανίδα, εξάρτηση σε μονόζυγο, μετακίνηση σε μονόζυγο, εξάρτηση σε σχοινί, κουτσό (για τα πολύ μικρά παιδιά μας) κ.α.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ
Εκτός από τους παραπάνω διαγωνισμούς που έγιναν εσωτερικά στα γκρουπ, υπήρχε και ο διαγωνισμός «διπλώματος ρούχων» που πλέον έχει παράδοση αρκετών χρόνων και δίνει μία άλλη χροιά στο σύνολο των διαγωνισμών μας. Ο διαγωνισμός αυτός έγινε ανάμεσα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών χωρισμένα σε 3 ηλικιακές κατηγορίες. (Γονείς βοηθήστε τα παιδιά σας να γίνουν καλοί και στο στρώσιμο του κρεβατιού τους… γιατί θα ακολουθήσει και τέτοιος διαγωνισμός!!! Τυχεροί γονείς για εσάς δε θα μείνει καμιά δουλειά στο σπίτι!
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η προσπάθεια και ο ζήλος των παιδιών περίσσευε και την ....


  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
22/11/2016

Αγαπητοί μας  συνοδοιπόροι!  στην επιχείρηση «μπόμπιρες και ανταρτάκια» …  
Όλοι μαζί μπορούμε.
Μαζί, σύλλογος και γονείς ή κηδεμόνες, θα πρέπει να βάλουμε σε κάποια τάξη τους «ανταρτάκους» αν θέλουμε να τους περάσουμε, μέσα από τον αθλητισμό, κάποιες αρχές και αξίες, κάποιες συνήθειες ή κάποια πράγματα που κρίνουμε -από κοινού- ότι είναι επιθυμητά.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Ξεκινάμε από την ευθύνη των γονέων, ως προς την ιατρική εξέταση και προσκόμιση της αντίστοιχης βεβαίωσης ιατρού, ότι το παιδί μπορεί να γυμνάζεται χωρίς κίνδυνο για την υγεία του.
Αγαπητοί μας γονείς, δεν είναι μια τυπική διαδικασία χωρίς νόημα. Είναι και παραείναι σοβαρή υποχρέωση όλων μας αν δεν θέλουμε να «ρισκάρουμε» με την υγεία των παιδιών «μας». Ζητήσαμε τις ιατρικές βεβαιώσεις και οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν άμεσα. Όμως υπάρχουν ακόμη γονείς που δεν έφεραν την αντίστοιχη βεβαίωση ιατρού. Είναι μεγάλο ρίσκο να συνεχίζει να γυμνάζεται και να αγωνίζεται παιδί, που πιθανά θα έπρεπε να «έχουμε το νου μας».  Μιλάμε για την υγεία του παιδιού οπότε ακόμη και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να υπάρχει να συμβεί κάτι δεν πρέπει να το ρισκάρουμε.
Τελευταία παράκληση για να φέρουν οι γονείς -κυρίως των μικρών παιδιών- την αιτούμενη ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι το παιδί μπορεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του να ....


  ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ … ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ
09/10/2016

Τελικά όλοι συμφωνούμε στο ότι, τις περισσότερες φορές η επιτυχία είναι να «σκεφτείς» κάτι ένα λεπτό νωρίτερα από τον άλλον». Για να ακριβολογούμε, όχι να το σκεφτείς αλλά «να κάνεις πράξη τη σκέψη σου» πρώτος, αλλιώς  θα χτυπιέσαι που ναι μεν το σκέφτηκες αλλά δεν το υλοποίησες.
Τουλάχιστον εμείς (Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ), όταν το καλοκαίρι παραγγείλαμε φόρμες για τους αθλητές μας, αυτές τις πολύ ωραίες άσπρες και μπλε με τις ωραίες ρίγες (βλέπετε Foto), σκεφτήκαμε και παραγγείλαμε ικανό αριθμό για να έχουμε όταν θα χρειαστούν!
Ο καιρός έφτασε, το βραδάκι μετά την προπόνηση αν είσαι και λίγο ιδρωμένος τα μπλουζάκια και τα κοντομάνικα δεν αρκούν. Ήδη ο καιρός προστάζει για φόρμες σχετικά χοντρές και ζεστές, για τις φόρμες που φροντίσαμε να παραγγείλουμε με την ώρα μας.
Αυτή τη στιγμή έχουμε φόρμες από όλα τα νούμερα (για παιδιά των 6-7 χρόνων μέχρι και ενήλικες) και οι αθλητές μας μπορούν να τις αγοράσουν στο κόστος (25 ευρώ).
Όποιος αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρειάζεται φόρμα θα πρέπει να κάνει νωρίς την κίνησή του. Μην περιμένετε να χιονίσει για να μας ζητήσετε την κατάλληλη φόρμα για το παιδί σας, ίσως τότε να είναι αργά,  να έχουν τελειώσει τα νούμερα που θα ψάχνετε.
Ζητήστε από τον προπονητή του παιδιού σας να σας δείξει την ανάλογη φόρμα, δοκιμάστε την  και αγοράσετε την όσο υπάρχουν τα νούμερα. Επισημαίνουμε ότι τα νούμερα που έχουμε για κάθε μέγεθος είναι περιορισμένα, όποιος βιαστεί θα προλάβει το νούμερο που θέλει.


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΓΟΝΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
26/09/2016

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 3/10/2016
Κάθε νέα αρχή χρειάζεται το χρόνο της. Το νερό για να αρχίσει να κυλάει ομαλά προς τα εκεί που θέλουμε, πρέπει να «μπει στο αυλάκι».
Στον «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» η περίοδος γνωριμίας με το σύλλογο, λήγει με το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στα γκρουπ των προπονήσεων θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον τα παιδιά που θα έχουν κάνει την εγγραφή τους στο σύλλογο. Τα παιδιά τα οποία, αφού δοκίμασαν 2-3 προπονήσεις αποφάσισαν  να συνεχίσουν στο σύλλογο.
Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κάνουν την «εγγραφή τους» στο σύλλογο.
Δώσαμε την ευκαιρία (2-3 προπονήσεις ) στα παιδιά να «δουν» το κλίμα και την παρέα τους στο σύλλογο και στους γονείς να δουν αν τα παιδιά τους γυρνάνε στο σπίτι «χαρούμενα»!
Γονείς, αν το παιδί σας δεν είναι χαρούμενο όταν γυρνάει σπίτι από την προπόνηση … δοκιμάστε και κάτι άλλο. Μην αφήσετε το παιδί σας «κάπου» μόνο και μόνο επειδή εσείς είστε ικανοποιημένοι,  χωρίς να υπολογίσετε ...


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Z']
"ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ