Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. "ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ" & στην Ελλάδα.
   
 10. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 11. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
25/10/2016

Για 4η συνεχόμενη χρονιά  η εκδρομή στο Βελβεντό που συνδυάζεται με Aγώνες στίβου  (ΜΙΝΙ &  ΠΠ-ΠΚ/ Α’ & Β', περπάτημα στο «σκεπασμένο» και φαγητό στις ταβέρνες του Βελβεντού, μπήκε στο «αυλάκι».  
Η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Βελβεντού έγινε και όλα δείχνουν ότι η ημερομηνία που προτάθηκε -Κυριακή 20 Νοεμβρίου-  θα είναι και η οριστική.
Αφήστε την παραπάνω ημερομηνία ελεύθερη από άλλες εκδηλώσεις  και να ετοιμάζεστε.  Οι εκδρομές στο Βελβεντό αποτελούν σημεία αναφοράς στις αναμνήσεις όλων μας.


  Η ΕΚΔΡΟΜΗ & BBQ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
25/10/2016

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι η εκδρομή στο Χορτιάτη που αναβλήθηκε λόγω καιρού, προγραμματίζεται για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.
Εάν και τότε ο καιρός μας «τα χαλάσει»  τότε η εκδρομή στο Χορτιάτη θα ματαιωθεί. Η οριστικοποίηση της εκδρομής θα αποφασιστεί δύο τρεις ημέρες νωρίτερα, με την πρόγνωση του καιρού να έχει τον πρώτο λόγο.
Όσοι δήλωσαν και πλήρωσαν προκαταβολή στην αρχική ημερομηνία, απλά δηλώνουν χωρίς να πληρώσουν.
Όσοι πλήρωσαν και ίσως δε θα μπορέσουν να έρθουν στις 6.10.16 παίρνουν την προκαταβολή πίσω.
Όσοι θα δηλώσουν τώρα πληρώνουν προκαταβολή, 5 ευρώ οι μεγάλοι, 2  ½ ευρώ οι κάτω των 18 ετών, οι κάτω των 5 ετών δεν πληρώνουν.  


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 26ης και 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
25/10/2016

Ενημερώνουμε γονείς κηδεμόνες και αθλητές ότι οι προπονήσεις για την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου (Αγίου Δημητρίου πολιούχου της Θεσσαλονίκης) και της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου (Εθνική εορτή) δεν θα γίνουν. Το Καυτανζόγλειο θα είναι κλειστό.


  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
23/10/2016

Γράφει η κ. ΡΕΜΠΕΤΣΗ ΤΖΕΝΗ
(ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ / Σύμβουλος Ψυχικής υγείας.  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΡΑΧΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ/ ΠΑΙΔΙΩΝ/ ΕΦΗΒΩΝ).
«Στην προσπάθεια να επιτύχουν ο,τι καλύτερο για τα παιδιά τους, οι γονείς συχνά κάνουν κάποια λάθη που επηρεάζουν αρνητικά τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και ενδέχεται να έχουν επιπτώσεις σ' όλη τους τη ζωή. Μερικά από αυτά τα λάθη είναι το να υποχρεώνουν το παιδί να φάει όλο του το φαγητό, να χρησιμοποιούν τα γλυκά σαν επιβράβευση ή να τα απαγορεύουν παντελώς. Προσφέρουν στα παιδιά συνεχώς φαγητό, εμπλουτίζουν το γάλα με διάφορα συστατικά ώστε να δεχτεί να το πιει το παιδί. Προσφέρουν γλυκό μετά το φαγητό, απαγορεύουν το νερό πριν το φαγητό, συνδυάζουν τις τροφές έτσι όπως θέλει το παιδί. Επίσης χρησιμοποιούν συμπληρώματα διατροφής, ενώ δεν γνωρίζουν εάν και τι πραγματικά χρειάζεται ή ωφελεί το παιδί.» ….
Για περισσότερες πληροφορίες γύρο από τις ομαδικές συναντήσεις πατήστε ΕΔΩ


  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
22/10/2016

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στο μέλος του συλλόγου και μέλος του  Δ.Σ. κ. Απόστολο Παπαδόπουλο, για την απώλεια της μητέρας του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί Κυριακή 23.10.16 και ώρα 15:00 στον ιερό ναό που βρίσκεται στα  κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, Θέρμη.

 


  ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
10/10/2016

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι  μικροί αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, συνοδευόμενοι από τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, τη διάλεξη της κ. Τζένης Ρεμπέτση (Διαιτολόγος, Διατροφολόγος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας). Οι μπόμπιρες άκουσαν μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους την κ. Ρεμπέτση να δίνει συμβουλές για το πώς, πότε και πόσο, πρέπει να τρώει το παιδί, για να έχει ενέργεια για όλες τις δραστηριότητες της ημέρας.
Το χαρακτηριστικό της σημερινής παρουσίας ήταν ότι η κ. Τζένη «μας» κατάφερε να μπει στο πνεύμα των μικρών παιδιών από την πρώτη στιγμή και να «συζητήσει» μαζί τους τα πρέπει και τα θέλω, τα σχετικά με τη διατροφή, κάτι που το κάθε παιδί φέρνει δυσκολίες ή αρνείται να κάνει με τους γονείς του.
Τώρα, γονείς και κηδεμόνες έχουν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν τις διατροφικές σκανδαλιές των παιδιών τους.
- Θυμάσαι τι είπε η κ. Τζένη; αν θέλεις να .....


  ΜΠΕΛΟΣ 4.70 - «ΟΙ ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΕΣ» ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
10/10/2016

Όταν χρησιμοποιούμε την έκφραση «κοφτά μέσω Βουλγαρίας» (οδικώς από Θεσσαλονίκη για Σέρρες), δε μας καταλαβαίνουν.
Ε! τι άλλο να κάνουμε για να το καταλάβουν οι αθλητές μας;
Στο χθεσινό μας ταξίδι, για τη συμμετοχή μας στα «Μπεκιάρεια 2016», τους πήγαμε «κοφτά» μέσω Ασκού, Αρέθουσας, Νιγρίτας κ.α. …. στις  Σέρρες.
Με την κουβέντα περάσαμε τη διασταύρωση των Σερρών και συνεχίσαμε για Καβάλα! Τους περάσαμε από τις ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΕΣ! διασχίσαμε βουνά και λαγκάδια και … καααααάποτε   φτάσαμε.  
Ο Θεοφάνης Μπέλος ενθουσιάστηκε, "θα κάνω 5.00 μέτρα σήμερα"! μας δήλωσε.
Τελικά αφού πέρασε το 4.60 και το 4.70 έβαλε τον πήχη στα 5:00 αλλά δεν τον πέρασε!
Βράζει ο άνθρωπος, «με τόσο ωραία διαδρομή! να μην κάνω 5:00μ. … απαράδεκτος» δήλωσε.
Οι άλλοι δύο Μαρκέλλα και Κοσμάς δεν είπαν τίποτε (έκαναν από τρεις άκυρες, και αυτό ήταν). Ακόμη περιμένουν να ξεζαλιστούν από τις στροφές!
Ε! τι άλλο να κάνεις … τους πας «κοφτά» για πιο γρήγορα! και για να γνωρίσουν νέες διαδρομές και από τον ενθουσιασμό τους το ρίχνουν ... στα σουβλάκια! 
Με τίποτε δεν είναι ευχαριστημένη η νεολαία, αυτήν την εποχή.
Στις φωτογραφίες: 1) Οι νικητές των Ανδρών, Μπέλος Θ. 4.70, Γάτσιος Θ. 4.20, Κεφαλίδης Κ. 4.00.  2) Οι συμμετέχοντες στο επί κοντώ στα Μπεκιάρεια 2016.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ … ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ
09/10/2016

Τελικά όλοι συμφωνούμε στο ότι, τις περισσότερες φορές η επιτυχία είναι να «σκεφτείς» κάτι ένα λεπτό νωρίτερα από τον άλλον». Για να ακριβολογούμε, όχι να το σκεφτείς αλλά «να κάνεις πράξη τη σκέψη σου» πρώτος, αλλιώς  θα χτυπιέσαι που ναι μεν το σκέφτηκες αλλά δεν το υλοποίησες.
Τουλάχιστον εμείς (Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ), όταν το καλοκαίρι παραγγείλαμε φόρμες για τους αθλητές μας, αυτές τις πολύ ωραίες άσπρες και μπλε με τις ωραίες ρίγες (βλέπετε Foto), σκεφτήκαμε και παραγγείλαμε ικανό αριθμό για να έχουμε όταν θα χρειαστούν!
Ο καιρός έφτασε, το βραδάκι μετά την προπόνηση αν είσαι και λίγο ιδρωμένος τα μπλουζάκια και τα κοντομάνικα δεν αρκούν. Ήδη ο καιρός προστάζει για φόρμες σχετικά χοντρές και ζεστές, για τις φόρμες που φροντίσαμε να παραγγείλουμε με την ώρα μας.
Αυτή τη στιγμή έχουμε φόρμες από όλα τα νούμερα (για παιδιά των 6-7 χρόνων μέχρι και ενήλικες) και οι αθλητές μας μπορούν να τις αγοράσουν στο κόστος (25 ευρώ).
Όποιος αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρειάζεται φόρμα θα πρέπει να κάνει νωρίς την κίνησή του. Μην περιμένετε να χιονίσει για να μας ζητήσετε την κατάλληλη φόρμα για το παιδί σας, ίσως τότε να είναι αργά,  να έχουν τελειώσει τα νούμερα που θα ψάχνετε.
Ζητήστε από τον προπονητή του παιδιού σας να σας δείξει την ανάλογη φόρμα, δοκιμάστε την  και αγοράσετε την όσο υπάρχουν τα νούμερα. Επισημαίνουμε ότι τα νούμερα που έχουμε για κάθε μέγεθος είναι περιορισμένα, όποιος βιαστεί θα προλάβει το νούμερο που θέλει.


  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
05/10/2016

Αγαπητοί μου γονείς -γενικά όλοι οι γονείς- των αθλητών του Στίβου.   Aς μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω για όλες τις περιπτώσεις που κάποιος γονέας θα ήθελε  -το παιδί του- να αλλάξει  σύλλογο. Οι μεταγραφές καθορίζονται 1) από την εγκύκλιο του ΣΕΓΑΣ, 2) Τον Εσωτερικό Κανονισμό (όσων συλλόγων διαθέτουν), και το Δ.Σ. του συλλόγου από τον οποίο ζητάμε τη μεταγραφή.
Τα δικαιώματά σας και οι υποχρεώσεις σας στη διαδικασία αίτησης μεταγραφής από ένα σύλλογο σε άλλο, καθορίζονται λεπτομερώς. Πρέπει να φροντίσετε να ενημερωθείτε, πριν βρεθείτε «ξεκρέμαστοι» επειδή δεν προσέξατε τα «μικρά γράμματα».
1)      Με σημερινή επικοινωνία μου με τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ (Αθήνα) η Εγκύκλιος μεταγραφών του ΣΕΓΑΣ, που διέπει τις μεταγραφές, είναι η ίδια εγκύκλιος με τις προηγούμενες χρονιές.  Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε ποιοι δικαιούνται μεταγραφή χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και ποιών η μεταγραφή είναι στα χέρια του Δ.Σ. του συλλόγου από τον οποίο θέλουμε να φύγουμε.
2)      Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι από τους ελάχιστους συλλόγους που έχει (από το Μάρτιο του 2016) Εσωτερικό κανονισμό. Στο Άρθρο 21 θα βρείτε τα όσα ισχύουν για τις μεταγραφές. ΑΡΘΡΟ 21 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Όσοι δεν ακολουθήσουν κατά γράμμα τις υποχρεώσεις τους, αυτοί θα χάσουν!
3)      Όσα παιδιά είναι κάτω από 15 ετών (14 και 364 ημέρες) μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Άρα γονείς των κάτω των 15 δε χρειάζεται να κάνετε καμία αίτηση προς το σύλλογο από τον οποίο θέλετε να φύγετε. (όσοι σας λένε να κάνετε αίτηση, αλλού αποβλέπουν αλλά γιαυτό θα φταίτε εσείς και όχι εμείς που δεν το ψάχνετε. Διαβάστε και θα καταλάβετε…
4)      Τονίζουμε ότι, αφού για τους αθλητές κάτω των 12,  κάτω των 15 και άνω των 28 ετών, ....


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΓΟΝΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
26/09/2016

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 3/10/2016
Κάθε νέα αρχή χρειάζεται το χρόνο της. Το νερό για να αρχίσει να κυλάει ομαλά προς τα εκεί που θέλουμε, πρέπει να «μπει στο αυλάκι».
Στον «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» η περίοδος γνωριμίας με το σύλλογο, λήγει με το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στα γκρουπ των προπονήσεων θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον τα παιδιά που θα έχουν κάνει την εγγραφή τους στο σύλλογο. Τα παιδιά τα οποία, αφού δοκίμασαν 2-3 προπονήσεις αποφάσισαν  να συνεχίσουν στο σύλλογο.
Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κάνουν την «εγγραφή τους» στο σύλλογο.
Δώσαμε την ευκαιρία (2-3 προπονήσεις ) στα παιδιά να «δουν» το κλίμα και την παρέα τους στο σύλλογο και στους γονείς να δουν αν τα παιδιά τους γυρνάνε στο σπίτι «χαρούμενα»!
Γονείς, αν το παιδί σας δεν είναι χαρούμενο όταν γυρνάει σπίτι από την προπόνηση … δοκιμάστε και κάτι άλλο. Μην αφήσετε το παιδί σας «κάπου» μόνο και μόνο επειδή εσείς είστε ικανοποιημένοι,  χωρίς να υπολογίσετε ...


  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
15/09/2016

Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσεται ο Μαραθώνιος Δρόμος Ανδρών - Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το έτος 2016, που θα διεξαχθεί στην κλασική διαδρομή ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ταυτόχρονα με τον 34ο Μαραθώνιο Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με ώρα εκκίνησης 09:00 για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
05/09/2016

Τελευταίες οδηγίες για τους γονείς, που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μπαμπά ή Μαμά!
ΔΙΑΛΕΞΕ  ΜΟΛΥΒΙ (προετοιμάσου) και έλα ενημερωμένος/η  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σου.
Για να ξέρεις «πού πατάς», εάν θελήσεις να φέρεις τον μπόμπιρά σου στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα απαντήσουμε σύντομα στις ερωτήσεις που αρχίζουν από : Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΠΟΙΟΣ: ....


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Z']
"ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ